LIONS CLUB NOORMARKKU
Lions toimintaa on maailmanlaajuisesti tällä hetkellä n. 200 maassa. Lions klubeja on n. 45.000 kpl joissa jäseniä kaikkiaan n. 1,3 miljoonaa.

Suomessa on kaikkiaan n. 950 liosn klubia, joissa jäseniä n. 27.000 kpl. Suomessa ensimmäinen lions klubi perustettiin 1951 Helsingissä.

Suomen Lions-Liitto Ry:n toiminta on keskittynyt Helsingissä Lions-talolle, joka vihittiin käyttöön 1987. Toiminnan johdossa on vuosittain vaihtuva pääsihteeri.

Ylintä päättävää elintä maassamme edustaa kuvernöörineuvosto, jonka jäsenet tulevat ympäri maata. Jäseniä neuvostossa on 16 kpl. Vuosittain pidetään Lions -liiton vuosikokous. Kokouspaikat vaihtelevat ja niitä pidetään eri puolilla maata. Vuosikokouksessa valitaan hallinnon uudet toimihenkilöt.

Maamme on jaettu piireihin, jota johtaa piirikuvernööri. Piirejä on tällä hetkellä kaikkiaan 14 kpl. Noormarkun klubi kuuluu 107-M -piiriin. Piirimme alkaa etelässä Uudestakaupungista jatkuen lännessä Huittisiin ja Punkalaitumelle ja pohjoisessa Karviaan. Piirimme alueella pidetään vuosittain piirikokous, jossa valitaan toimihenkilöt tulevalle toimikaudelle. Myös piiritasolla kokouspaikat vaihtelevat ja niitä pidetään eri puolilla piiriämme.

107-M -piiri on jaettu neljään alueeseen, joita johtaa alueen puheenjohtaja. Alueet on jaettu 2-3 lohkoon, joiden toiminnasta vastaa lohkon puheenjohtaja. Vastuuhenkilöt vaihtuvat vuosittain.

Lions Club Noormarkku Ry on perustettu 1964. Klubimme toiminnassa on mukana 25-30 paikkakunnalla asuvaa aktiivista henkilöä. Klubin toiminnassa toteutamme valtakunnallisia teemoja sekä omia aktiviteettejä, joilla keräämme varoja toimintaamme tueksi. Toimintamme periaate on, että kaikki ulkopuolisilta kerätyt varat palautuvat jälleen omalle paikkakunnallemme niihin kohteisiin, jotka olemme valinneet toimikauden alussa. Omasta toiminnasta aiheutuneet kulut maksamme itse.

Klubia johtaa presidentti, jonka apuna on hallitus. Klubikokous pitää kerran kuukaudessa. Kesäkuukausina ei ole toimintaa.

Lions Club Noormarkku samoin kuin lions -toiminta yleensäkin maassamme on keskittänyt toimintansa nuorison ja kotiseutumme hyväksi. Nuorisovaihto ulkomaille, huumeiden vastainen työ, paikkakunnalla muiden nuorison kanssa toimivien yhdistysten tukeminen sekä opettajien lisäkouluttaminen kohtaamaan nuoria ovat tärkeimmät toimintamuotomme.

Mottomme: Luovuta isänmaasi onnellisempana nousevalle sukupolvelle.